注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

亮亮新概念英语学习班 关注明天的希望

不管是学渣还是学弱我们都有一颗争当学霸的心!亮亮新概念帮你完成你的学霸进化

 
 
 

日志

 
 
关于我

亮亮英语学习班于2008年8月成立 同年正式挂牌匿名为 亮亮新概念英语学习班 ?2010年4月宁夏电视台新时空报道 ?同年亮亮新概念英语学习网易博客正式开通 ?2011年亮亮新概念英语学习班新浪微博开通 ?同年亮亮新概念英语学习班网校开通,2012年亮亮新概念英语学习班腾讯QQ、微博开通 2013年亮亮新概念英语学习班短信公众平台开通 ?5月亮亮新概念英语学习班公众微信开通

网易考拉推荐

高考英语阅读理解强化练习(21)  

2011-08-23 18:28:51|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
   拓展阅读:
   
    Tens of thousands of theatre tickets will be given away to young people next year as part of a government campaign to inspire a lifelong love for theatre.
   
    The plan to offer free seats to people aged between 18 to 26 funded with ?2.5 million of taxpayers’ money was announced yesterday by Andy Burnham, the Culture Secretary. It received a cautious welcome from some in the arts world, who expressed concern that the tickets may not reach the most underprivileged.
   
    The plan comes as West End theatres are enjoying record audiences, thanks largely to musicals teaming up with television talent shows. Attendances reached. 13.6 million in 2007, up 10 percent on 2006, itself a record year. Total sales were up 18 percent on 2006 to almost ?470 million.
   
    One theatre source criticized the Government’s priorities(优先考虑的事) in funding free tickets when pensioners were struggling to buy food and fuel, saying: “I don’t know why the Government’s wasting money on this. The Yong Vic, as The Times reported today, offers excellent performances at cheap prices.”
   
    There was praise for the Government’s plan from Dominic Cooke of the Royal Court Theatre, who said: “I support any move to get young people into theatre, and especially one that aims to do it all over England, not just in London.”
   
    Ninety-five publicly funded theatres could apply for funding under the two-year plan. In return, they will offer free tickets on at least one day each week to 18 to 26-year-olds, first-come, first-served. It is likely to be on Mondays, traditionally a quiet night for the theatre.
   
    Mr. Burnham said: “A young person attending the theatre can find it an exciting experience, and be inspired to explore a new world. But sometimes people miss out on it because they fear it’s ‘not for them’. It’s time to change this perception.”
   
    Jeremy Hunt, the Shadow Culture Secretary, said: “The real issue is not getting enthusiastic children into the theatre, but improving arts education so that more young people want to go in the first place. For too many children theatres are a no-go area.”
   
    1. Critics of the plan argued that ______.
   
    A. the theatres would be overcrowded
   
    B. it would be a waste of money
   
    C. pensioners wouldn’t get free tickets
   
    D. the government wouldn’t be able to afford it
   
    2. According to the supporters, the plan should ______.
   
    A. benefit the television industry
   
    B. focus on producing better plays
   
    C. help increase the sales of tickets
   
    D. involve all the young people in England
   
    3. Which of the following is TRUE about the plan?
   
    A. Ninety-five theatres have received funding.
   
    B. Everyone will get at least one free ticket.
   
    C. It may not benefit all the young people.
   
    D. Free tickets are offered once every day.
   
    4. We can infer from the passage that in England ______.
   
    A. many plays are not for young people
   
    B. many young people don’t like theatre
   
    C. people know little about the plan
   
    D. children used to receive good arts education
   
    5. According to the passage, the issue to offer free tickets to young people seems ______.
   
    A. controversial
   
    B. inspiring
   
    C. exciting
   
    D. unreasonable
   
    答案
   
    1.B
   
    解析:由第四段可以看出“I don’t know why the Government’s wasting money on this。应选B
   
    2.D
   
    解析:“I support any move to get young people into theatre, and especially one that aims to do it all over England, not just in London.”可以看出应选D
   
    3.C
   
    解析:由第六自然段第一句话可知A项错误,由第二自然段第一句话可知B项错误,由第五自然段可知C项正确,由第六自然段第二句话可知D项错误。
   
    4.B
   
    解析:Tens of thousands of theatre tickets will be given away to young people next year as part of a government campaign to inspire a lifelong love for theatre.一句告诉我们应选B
   
    5.A
   
    解析:通读全文可知本文主要是一个争论,并没有明确的态度,所以选A
  评论这张
 
阅读(338)| 评论(0)
推荐

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017